De Ghaneese ambassade - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Willy Bakker - WaarBenJij.nu De Ghaneese ambassade - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Willy Bakker - WaarBenJij.nu

De Ghaneese ambassade

Door: willydewereldrond

Blijf op de hoogte en volg Willy

20 Augustus 2010 | Nederland, Amsterdam

Voor je Ghana sowieso in mag moet je in het bezit zijn van een visum. Dus ben ik deze week heel braaf op pad gegaan naar de ghaneese ambassade in Den Haag. Ik had al een keer naar ze gebeld en ze waren door de telefoon niet echt heel aardig. Ik kom daar binnen en het is er echt ruim 30 graden, vast en zeker om alvast te wennen aan de afrikaanse temperaturen. Ik moet een enorme lijst invullen met gegevens over mijzelf en verblijf en dan maar wachten........en wachten...... twee uur later.... Eindelijk komt mijn nummertje in beeld en mag ik naar een ander kamertje. Niemand die daar ook maar verteld wat de bedoeling is en even later sta ik weer buiten zonder paspoort (maar dat schijnt de bedoeling te zijn)
Een paar dagen later ga ik weer op weg naar Den Haag. Ik mag mijn visum ophalen. Bij de balie geef ik aan dat ik mijn visum kom ophalen en de man vraagt om mijn ophaal papiertje. Ik laat het hem zien en hij knikt en geeft aan dat ik in de wachtkamer mag plaatsnemen. Ik loop weg met mijn papiertje... Neeeeeeee dat was dus niet de bedoeling. De man bij de balie doet net of ik dat had moeten weten en word een beetje boos omdat hij het papiertje wil hebben. Na nog geen 3 minuten sta ik weer bijten MET paspoort EN visum. Ik kan naar Ghana!!

• 23 Augustus 2010 - 16:10

Roosmarijn:

Dat een visum ophalen zo'n groot avontuur kon zijn, wie had dat gedacht!

Groetjes, Roosmarijn

• 26 Augustus 2010 - 10:07

Renee:

Spannend!!!!!!!!!!!!!!

• 29 Augustus 2010 - 11:12

Frank:

Dus burocratie is gelukkig iets wereldwijds!!!

• 11 September 2010 - 13:54

Wendy:

Hee meid,

Ik ga je heel erg missen!! Maar hoop echt dat je het echt leuk vindt in Ghana!

Tot snel!

Wendy Meinders (je collega)

• 21 September 2010 - 07:13

Nicoline:

zo, ik heb je site ook eens opgezocht. Echt leuk dat we je zo een beetje kunnen volgen. Succes nog even met de voorbereidingen en dan..........IS HET ZOVER!!

Kus