Nog maar 1 nachtje
Door: willydewereldrond
Blijf op de hoogte en volg Willy
23 September 2010 | Nederland, Amsterdam
Bijna is het zover. Nog maar 1 nachtje slapen en dan vertrek ik naar Ghana, Afrika. Ik heb de afgelopen week al zeer weinig geslapen, en ben een beetje zenuwachtig voor morgen. Mijn tas is gepakt en staat klaar voor vertrek. Nu ik nog. Waarschijnlijk denk ik over 11 weken: Doen we nog eens, maar op dit moment weet ik het nog zo net niet. Maar het komt vast goed, ik heb veel leuke verhalen gehoord en Ja, ik heb er ook heeeeeel veel zin in (mocht je daarover gaan twijfelen).
Vandaag nog de allerlaatste regel-dingetjes en inkopen en dan begint het wachten... Over precies 34 uur land ik in Ghana en dan begint het grote avontuur!!
Ik hoop snel iets van me te kunnen laten horen (vanuit Afrika!).
23 September 2010 - 10:47
Wendy:
Heey Willy,
Ik wens je een fijne reis naar Ghana en kom gauw terug,ik mis je lach je humor op t werk!
Heel veel plezier in Ghana...
Liefs -
23 September 2010 - 19:12
Heleen :
Nou meid. Het gaat nu echt bijna gebeuren! Spannend hoor! Een hele goede reis in ieder geval alvast en daar heel veel plezier! Ben benieuwd naar alle verhalen!
Groetjes van Heleen -
26 September 2010 - 11:05
Kim:
Het Willy,
Het is zo ver je zit in Ghana! Kicken! Genieten!
En hoe is het daar?!
Groetjes Kim -
27 September 2010 - 20:47
Marijke:
Hoiii Willy,
Ben zo benieuwd hoe het daar is en hoe het met je gaat.
xx Marijke -
29 September 2010 - 11:38
Renee:
He inmiddels ben je al lang en breed aangeland en heb je een idee hoe het gaat worden. Ben heel erg beniewd.
Kus -
29 September 2010 - 19:23
Klaas:
Hi Willy,
Hoe is het daar in Afrika? Ben je nog herkenbaar of in die aar dagen al helemaal verGaneesd? Nog in Aacra of al de binnenlanden ingedoken?
Ciao -
30 September 2010 - 16:48
ÖzleM:
Hey Willy,
Hoe gaat het er mee??? je bent nu ongeveer een week in Ghana, en vindt je het al wat ik denk het wel!!
Ik hoop snel wat van je te horen
Liefs Özlem..